Egy kis karácsonyi figyelmesség a CIB-től!

Igazi, kézzel fogható ajándék a CIB-től a hiteligénylőknek a CIB Előrelépő Személyi Kölcsöne. Ugyanis minden év decemberében elengedik az aktuális havi törlesztőrészletet egészen a futamidő végégig! A kalkulációk szerint ezzel a CIB Személyi Kölcsön a legjobb az idei év végi akciós személyi hitelek piacán!

Ha a Posta Személyi Kölcsönnél példaként hozott 300.000 forintos hitelösszeget nézzük 36 hónapos futamidőre, akkor a havi törlesztőrészletünk 10.882 forint lesz, a Posta Személyi Kölcsön 11.070 forintos törlesztőjével szemben, ergo itt spórolunk havi 188 forintot. A kedvezmény azonban nem itt rejlik, hanem ott, hogy a CIB-nél évi 11X 10.882 forint a törlesztés, míg a Postánál 12X11.070. Az éves különbség így 13.138 forint, mely a három éves futamidő alatt 39.414 forint, ami lássuk be, hogy nem kevés a 300.000 forintos hitelösszegre vetítve.

A decemberi törlesztőrészlet elengedés feltételei

 • 2015.december 31.-ig igényelt és 2016.01.05.-ig folyósított kölcsönökhöz jár

 • ha bármikor a futamidő alatt 5 napot meghaladó fizetési késedelembe esik az ügyfél, akkor a kedvezmény megszűnik

További kedvezmények

 • ha a hiteligénylő vállalja, hogy a folyószámláját a CIB Bankbál vezeti, és oda havi minimum 100.000 forintjóváírás érkezik, akkor 2 % kamatkedvezményben részesül

 • a 100.000 forint akár több jövedelemforrásból is eredhet, de az ügyfél általi készpénzbefizetésből, és az ügyfél saját számlái közötti utalásból nem

Az igénylés feltételei hasonlóak a Posta Személyi Kölcsön igényléséhez szükséges feltételekhez, annyival szigorúbb, hogy nettó 100.000 forintos jövedelemmel kell rendelkeznie a hiteligénylőnek, a 80.000 forintos postai elvárással szemben.

Ugyanúgy szabad felhasználású hitelről beszélünk, ami bármely hitelcélra fordítható, fix kamatozású és fix törlesztésű a kölcsön.

Ha a CIB Bank honlapjára ellátogat, akkor regisztrálhat egy ingyenes előszűrésre, azaz egy órán belül a CIB munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot, és egy kötelezettségektől mentes, ingyenes előszűrést végeznek, ahol megmondják, hogy Ön hitelképes-e, és ha igen, milyen összegű kölcsönre számíthat.

A hiteligénylés feltételei

 • nagykorú, belföldi magánszemély

 • minimum 3 hónapos folyamatos munkaviszony

 • minimum nettó 100.000 forintos jövedelem

 • nem szerepelhet az igénylő a negatív adóslistán

 • személyes okmányok

 • utolsó három havi bankszámla kivonat

 • nyugdíjasok esetében nyugdíjas igazolvány

 • Cégtulajdonosok esetében 12 hónapos folyamatos tevékenység azonos tevékenységi körben, és ennek igazolása

A CIB Bank is szabadon felhasználható személyi kölcsön hitelterméket értékesít, így annak felhasználás nincs konkrét hitelcélhoz kötve. A karácsony közeledtével legtöbben ajándékvásárlásra, az ünnepek finanszírozása céljából igényelnek személyi kölcsönt, de fordítható utazásra, lakásfelújításra, lakberendezés beszerzésére, akár egészségügyi költségekre is, mint például műtét, fogászati kezelések, hosszabb gyógykezelések finanszírozása.

Ne feledje, a CIB Bank minden karácsonyra ajándékba adja Önnek a decemberi törlesztőrészletet a futamidő végéig!