Karácsonyi Személyi Hitelek a bevásárlóközpontokban

Bár az Advent épp most kezdődik, az áruházak már hetek óta karácsonyi díszbe öltözve várják a vásárlókat, karácsonyi zene szól az üzletekben, és ajándékpultokkal találkozunk lépten-nyomon, nagy nyomást helyezve az emberekre, akik nem minden esetben várják olyan lázasan a karácsonyt, ahogy a filmekben szokás. A karácsonyi tumultus, a hatalmas kínálat, vásárlásra készteti az embereket, csak éppen van, akiknek nincs miből, így nekik némi segítségre van szükségük. Azt is megoldották a a nagy áruházláncok, multi cégek, hogy ez ne legyen probléma:áruházaikban hitel pultok vannak kihelyezve, ahol különféle bankok kínálják hiteltermékeiket. Így hát az is vásárlásra csábul, aki eredetileg nem akart, vagy akinek nincs miből. Ha Önnek is szerencséje van, akkor egy-egy nagyáruházban megtalálhatja a segítséget átmeneti anyagi problémáira.

Tesco Pénzügyi partner

A Tesco áruházak a saját kölcsönüket kínálják Tesco Személyi Kölcsön néven, egész pontosan a Tesco a Budapest Bank szerződött partnere. Így ha a Tescoban kapunk ihletet személyi kölcsön igénylésre, akkor a hitelpultnál nem csak felvilágosítást kaphatunk, hanem rögtön előszűrést is végeznek, és megtudhatjuk, hogy milyen dokumentumokra van szükség a hiteligényléshez. Nagy előnye, hogy a banki nyitva tartáson túl is rendelkezésünkre állnak, így valóban meggyorsítják a hiteligénylést. A Tesco Pénzügyi Partner az áruházakban többféle hitelt is nyújt, így az áruházi pultoknál Tesco Áruhitelt is igényelhetünk, valamint Tesco Személyi Kölcsönt is. Akármelyiket is szeretnénk, 15 perc alatt megmondják, hogy hitelképesek vagyunk-e, és ha igen, milyen összegű kölcsönre számíthatunk. Míg mi kényelmesen vásárolgatunk, addig a bank előszűrést végez, mi pedig kinézhetjük magunknak a hitelcélunkat. Szabad felhasználású hitel lévén Ön arra költi, amire csak akarja, majd egyenlő részletekben, fix kamattal törlesztheti vissza. Ha például Ön 500.000 forintot szeretne felvenni 36 hónapos futamidőre, akkor a havi törlesztő részlete 17 575 Ft lesz.

Személyi Kölcsön a Media Marktban is

Ha műszaki cikket szeretnénk vásárolni, vagy ajándékozni, esetleg pont most, ünnepek előtt ment tönkre a mosógép, hűtő, mosogatógép, televízió, és a műszaki cikkek között nézelődve döbbenünk rá, hogy pénzre volna szükség, a Media Markt áruházakban is találunk pénzügyi pultot, ahol különféle hitellehetőségeket kínálnak a vásárlóknak. A Budapest Bank és a Cetelem Bank áruhitelét tudjuk igénybe venni ahhoz, hogy megvalósíthassuk terveinket, de a Cetelem Bank kedvező kondíciókkal kínál személyi kölcsönt is ügyfeleinek. Akármelyiket válassza is, mindegyik kedvező kamatozású, fix törlesztésű, fix kamatozású hitel. Az áruvásárlási hitelt a helyben vásárolt műszaki cikkekre költheti, míg a Cetelem Személyi kölcsön szabad felhasználású, így a műszaki cikkeken kívül más hitelcélokat is megvalósíthat. Mindenesetre igen nagy segítség azoknak, akik kölcsönt szeretnének igényelni, hogy nem kell a bankokban sorba állni, hanem az áruházakban is mindent el lehet intézni, akárcsak a pénzintézetekben.